I ett badrum så är Wc:n, eller Water Closet som förkortningen står för, en av de absolut viktigaste delarna. Om du ska renovera om i ditt badrum så kan en ny toalettstol vara värd att investera i. Om övriga delar i badrummet ska bytas ut, så kan det så också se lite roligare ut om även din toalett är ny.

En toalettstol består egentligen av flera olika delar, där man i vissa fall har en hel del varianter att välja. Har du tur vid ditt inköp så får du med alla delar i ett och samma paket, men i vissa fall kan man behöva komplettera sitt köp med ytterligare produkter. En av dessa är toalettringen, som är sitsen och själva locket till din toalett. Dessa finns i en mängd olika material och modeller och oftast medföljer endast en vanlig i vit plats när du köper din toalett. Du kan till exempel välja att köpa till en ny modell som passar in i din övriga badrumsinredning, i till exempel trä eller färgat glas.

Utöver att toaletten är en sak som finns i hemmen för nödvändighetens skull, så har designen på dessa utvecklats en hel del under de senaste åren. Idag finns det till exempel toalettstolar i en mängd olika färger och med olika funktionaliteter. En modell som allt fler väljer när de ska renovera sitt badrum är en vägghängd toalettstol. Denna är oftast mycket mindre än en klassisk modell och frigör även mer golvyta i ditt badrum.

Precis som med många andra renoveringsprodukter kan du idag beställa din nya toalettstol direkt över nätet. Du kan då få den levererad direkt hem till din dörr, för att du snabbt och enkelt ska kunna installera den på plats.