Ett pris med klass

Att vinna ett idrottspris är något som är stort både för stora såväl som små. Att få hålla i en pokal tillsammans med sitt lag eller som ensam pristagare är något som direkt är kopplat till ära och glädje utifrån alla de stora evenemang som finns runtomkring oss i media såsom världsmästerskap eller internationella företagspriser. Man kan enkelt säga att en pokal har många positiva känslor inbyggda i sig.

pokal till vinnarenHar man anordnat en tävling eller något annat evenemang så är alltså en pokal ett utmärkt val att använda sig av som pris till vinnaren eller vinnarna.  Ett idrottspris kan ges bort vid en idrottsturnering, ett företags-event eller någon annan form av prisutdelning. Men det finns väldigt många pokaler att välja emellan när det kommer till design och storlek. Men är det något större evenemang så är det starkt rekommenderat att använda sig av en pokal med lock. Denna slags pokal är mer exklusiv än en öppen version eller en medalj då den ofta förgylls med ett snyggt lock där det är ingraverat vad för slags händelse som tagit plats och vem/vilka vinnaren är. Det finns också möjlighet att lägga något fint i pokalen som en check eller något gott som en överraskning då locket går att stänga.

För mer fakta kring idrottspriser och hur de kan se ut klicka här. En pokal med lock finns i många olika storlekar och former, allt från små modeller som är lätta att hantera till stora modeller som verkligen understryker vikten av dess tävling eller event. Man kan alltså alltid hitta en pokal i passande storlek till rätt evenemang, för det kan till exempel se konstigt ut att ge bort en liten obetydlig pokal i en stor inrikestävling, och detsamma om man ger bort en stor och exklusiv pokal med lock i en liten intern tävling på arbetet.

Pokaler med lock finns med flera olika färger, guld och silver är de vanligaste, men det finns även idrottspriser som har färginlägg som rött och blått i sig. Band till pokalerna är även förekommande vilket kan vara snyggt. Valmöjligheterna för pokaler med lock är alltså många.