Om du har fått höra att du inte kan ha ett smycke som diamant örhänge för dina barns, kanske du undrar vad för smycken kan bäras av barn. Det finns många typer av smycken som barn kan bära, men jag vill fokusera på de vanligaste smycken som föräldrar och barn får.

Örhängen är ett populärt smycke för flickor så unga som sex år gamla, men de anses fortfarande vara ett klädegg som måste passa ett visst belopp. Det är därför flickor som bär örhängen regelbundet fortfarande blir retade. Det är viktigt att komma ihåg att örhängen ska bäras med andra klädesplagg som är lämpliga för en sexåring.

Örhängen och armband

Diamant örhängen är mycket populära för flickor runt denna ålder, men de är inte vanliga i små pojkar kläder. Även om det finns företag som gör smycken för små flickor, kan det vara svårare att hitta denna typ av smycken. Smycken för barn är inte annorlunda än smycken för vuxna. Det bör passa temat för outfit det går med. Till exempel, ett armband och halsband som går med en formell outfit kommer förmodligen inte att se rätt när de bärs med en klänning. Flickors örhängen finns i många olika stilar. Vissa flickor väljer att bära dem med mer specifika klädesplagg. Till exempel bör en flickas örhängen matchas med strumpor. Om en liten flicka är osäker på vad smycken är lämpligt för henne, kan hon ta med en vuxen med henne till affären för att hjälpa henne att hitta något som ser bra ut med outfit hon bär.

Eftersom smycken för barn är i allmänhet lite dyrare än för vuxna, är det en bra idé att ha ett tema som redan inrättats för en liten flicka. På så sätt vet hon vilka smycken hon kan ha på sig med resten av sina kläder. Detta hjälper till att hålla henne från att fastna i att försöka se ut som ett barn igen för tidigt.

Besök denna sida babybee.se för frågor om barnkläder.